Uslovi korišćenja

Sadržaj Internet stranice www.justamaestro-patisserie.rs je vlasništvo preduzeća  Hudson d.o.o, Lazarevačka 1/1 Beograd, Srbija. Upotrebom Internet stranice www.justamaestro-patisserie.rs korisnici prihvataju objavljene opšte uslove poslovanja. Hudson d.o.o i korisnici s opštim uslovima ugovaraju međusobne obaveze pri kupovini u Internet prodavnici www.justamaestro-patisserie.rs.

Opšti uslovi prodaje su sastavljeni u skladu sa zakonom Srbije.

Hudson d.o.o zadržava pravo izmene opštih uslova na Internet straniciwww.justamaestro-patisserie.rs bilo kada i bez prethodnog obaveštenja. Sve promene opštih uslova su za korisnike obavezujuće.

Politika privatnosti

Vaša privatnost je u potpunosti zaštićena.U ime fimer Hudson doo obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših korisnika.

Sve podatke koje unosite na našem sajtu su bezbedni,nećemo ih ni u kom slučaju ustupati trećem licu,što Vam osigurava potpuno sigurnu saradnju sa našom firmom.

Zaštita privatnosti podataka

Da bi smo uspešno obradili Vašu porudžbinu i isporučili Vam željenu robu potrebni su nam Vaše ime,prezime,telefon,adresa i e-mail.Prikupljamo samo neophodne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.Svi podaci o korisnicima/kupcima su dostupni samo zaposlenima kojima su ti podaci neophoni za obavljanje posla.Zaposleni u Hudson doo su u obavezi da poštuju poverljivost Vaših podataka.

Hudson doo može ustupiti Vaše podatke (ime, prezime, adresu na koju se roba dostavlja, kontakt telefon osobe koja robu prima) partnerskoj firmi koja u ime Hudson doo, a za Vaš račun robu dostavlja do željene adrese. Partnerska firma je u obavezi da poštuje poverljivost Vaših podataka.

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenom politikom privatnosti i korišćenja kolačića. Hudson doo se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog.